Käynnissä
Lipunmyynti on käynnissä, ja päättyy
15
pv,
6
tun,
49
min,
3
sec
Käytämme evästeitä
Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla pystymme kehittämään sivustoamme ja parantamaan käyttäjäkokemusta.
Stage 142 - The Stage is yours lipunmyynti
Lipunmyynnin päivämäärät
Lipunmyynti aukeaa 1.maaliskuu 2023, klo 12:00
Lipunmyynti päättyy 16.huhtikuu 2023, klo 12:00
MIKÄ?

Staget tulevat nyt jo kymmenettä kertaa! Tapahtuma järjestetään 14.-16.4.2023 ja paikkana toimii tutuksi käynyt Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen ruokala, osoitteessa Rajakatu 35. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta kuvaohjelmalaista johtuen.

Stage142 on Jyväskylän vanhin verkkopelitapahtuma. Vetovastuun tapahtumasta on ottanut sittemmin Jyväskylän e-urheiluseura, mutta Jamkin opiskelijat ovat mukana järjestämässä tapahtumaa! Luvassa on tuttuun tapaan turnauksia sekä ennen kaikkea yhdessä pelaamisen ja tekemisen meininkiä!

Tapahtuma: Stage 142 - The Stage is yours
Tapahtumasivu: https://www.stage142.fi
Järjestetään: 2023-04-14 - 2023-04-16
Paikka: Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Facebook: jklesports
Instagram: jklesports
Twitter: jklesports
Tapahtumaliput
Lipputyyppi
Kuvaus
Hinta
Saatavuus
Lippukauppaan
Gamepit VIP-Konepaikka
Paikkalippu
Yöpymisrannekkeen voi lunastaa lipunoston yhteydessä 2 euron hintaan (rajoitettu määrä) ja niitä on mahdollista ostaa myös infosta, mikäki tilaa salissa riittää. Sisältää isomman, erillisen konepaikan (6 konepaikan ryhminä), GamePit Pro:n valmiin pelimyllyn, Noblechair pelituolin, sekä oikeuden kaikkeen laneilla tapahtuvaan oheisohjelmaan! Ovelta ostettuna VIP-konepaikat maksavat 100 EUR / paikka, niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.
95
.
00
EUR
Paikkalippu, Gamepit VIP-Konepaikka
Sijainnit
Saatavuus
Jäljellä
Hinta
Pöydät: G8, G9
Muutamia jäljellä
5 kpl
95
.
00
EUR
95.00 €
Kuvaus: Yöpymisrannekkeen voi lunastaa lipunoston yhteydessä 2 euron hintaan (rajoitettu määrä) ja niitä on mahdollista ostaa myös infosta, mikäki tilaa salissa riittää. Sisältää isomman, erillisen konepaikan (6 konepaikan ryhminä), GamePit Pro:n valmiin pelimyllyn, Noblechair pelituolin, sekä oikeuden kaikkeen laneilla tapahtuvaan oheisohjelmaan! Ovelta ostettuna VIP-konepaikat maksavat 100 EUR / paikka, niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.
Standard Konepaikka
Paikkalippu
Yöpymisrannekkeen voi lunastaa lipunoston yhteydessä 2 euron hintaan (rajoitettu määrä) ja niitä on mahdollista ostaa myös infosta, mikäki tilaa salissa riittää. Sisältää konepaikan (leveys 100 cm), sekä oikeuden kaikkeen laneilla tapahtuvaan oheisohjelmaan! Ovelta ostettuna konepaikat maksavat 45 EUR / paikka, niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.
40
.
00
EUR
Paikkalippu, Standard Konepaikka
Sijainnit
Saatavuus
Jäljellä
Hinta
Pöydät: S1, S2
Erinomainen
64 kpl
40
.
00
EUR
40.00 €
Kuvaus: Yöpymisrannekkeen voi lunastaa lipunoston yhteydessä 2 euron hintaan (rajoitettu määrä) ja niitä on mahdollista ostaa myös infosta, mikäki tilaa salissa riittää. Sisältää konepaikan (leveys 100 cm), sekä oikeuden kaikkeen laneilla tapahtuvaan oheisohjelmaan! Ovelta ostettuna konepaikat maksavat 45 EUR / paikka, niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.
VIP-Konepaikka
Paikkalippu
Yöpymisrannekkeen voi lunastaa lipunoston yhteydessä 2 euron hintaan (rajoitettu määrä) ja niitä on mahdollista ostaa myös infosta, mikäki tilaa salissa riittää. Sisältää konepaikan (leveys 120cm), valmiin konesetin, sekä oikeuden kaikkeen laneilla tapahtuvaan oheisohjelmaan! Konesetissä: näyttö PC ja lisälaitteet tuotava omat, vuokrattavissa lisämaksusta myös meiltä. Ovelta ostettuna VIP-konepaikat maksavat 70 EUR / paikka, niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.
65
.
00
EUR
Paikkalippu, VIP-Konepaikka
Sijainnit
Saatavuus
Jäljellä
Hinta
Pöydät: V4, V7
Erinomainen
26 kpl
65
.
00
EUR
65.00 €
Kuvaus: Yöpymisrannekkeen voi lunastaa lipunoston yhteydessä 2 euron hintaan (rajoitettu määrä) ja niitä on mahdollista ostaa myös infosta, mikäki tilaa salissa riittää. Sisältää konepaikan (leveys 120cm), valmiin konesetin, sekä oikeuden kaikkeen laneilla tapahtuvaan oheisohjelmaan! Konesetissä: näyttö PC ja lisälaitteet tuotava omat, vuokrattavissa lisämaksusta myös meiltä. Ovelta ostettuna VIP-konepaikat maksavat 70 EUR / paikka, niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.

Kävijälippu
Sisältää pääsyn tapahtumaan (lauantaina klo 12-20) sekä oikeuden osallistua oheistoimintaan (ei BYOC-turnaukset). Kävijälippuja voi ostaa ovelta. HUOM. Mikäli et osta yhtään konepaikkaa vain ainoastaan kävijälippuja ne tulee ostaa ovelta! (Kävijälippuja on paljon saatavilla eivätkä ne lopu kesken)
5
.
00
EUR
Kävijälippu
Sijainnit
Saatavuus
Jäljellä
Hinta
Pöydät:
Erinomainen
200 kpl
5
.
00
EUR
5.00 €
Kuvaus: Sisältää pääsyn tapahtumaan (lauantaina klo 12-20) sekä oikeuden osallistua oheistoimintaan (ei BYOC-turnaukset). Kävijälippuja voi ostaa ovelta. HUOM. Mikäli et osta yhtään konepaikkaa vain ainoastaan kävijälippuja ne tulee ostaa ovelta! (Kävijälippuja on paljon saatavilla eivätkä ne lopu kesken)
@Jklesports
27.maalis 2023 klo 12:10
Paljon kyselyä herättäneestä CS-turnauksesta on nyt tarkempaa infoa meidän Instagramissa. Käykäähän kurkkaamassa! https://t.co/uDJ7xbLJ2x #jklesports #esportsfi #stage142 #seulry #lanit #Jyväskylä #exenesports #pelaajatcom #CSGO https://t.co/BZr4HutX5V
0 0
@Jklesports
24.maalis 2023 klo 13:10
Nyt lanikansa hereillä Päätimme lähestyvän Stagen sekä perjantain kunniaksi järjestää arvonnan (2 kpl Standard-lippuja laneille) Instagramin puolella. Nyt kannattaa viimeistään käydä seuraamassa meitä Instagramissa https://t.co/9cKUHeFQBf #jklesports #stage142 #arvonta https://t.co/YMhbVtubK8
0 0
@Jklesports
22.maalis 2023 klo 12:12
Vaivaton lanittaminen kiinnostaa? Lanien VIP-konepaikat tarjouksessa 65 / paikka, aiemmin 80 / paikka. VIP-konepaikka sisältää pelinäytön ja - PC:n. Lisälaitteet tuotava omat. Liput: https://t.co/56aWx6CZOI #jklesports #esportsfi #stage142 #Jimms #poweredbyjimms #lanit https://t.co/Z1JFzv30GV
0 0
Mita mielta itse? CS:GO-yhteiso ihmettelee majoreiden pokaalia
Pokaalia on verrattu esimerkiksi legendaariseen matopeliin.
ENCE Academy kovaan turnausvoittoon CS:GO:ssa
Voiton myota ENCE:n akatemiajoukkue nousee liigassa ykkosdivisioonaan.
Karrigan rikkoi ESL Proliigassa merkittavan CS:GO-ennatyksen
FaZe Clanin tanskalaiskapteeni nousi tilastoissa omiin lukemiinsa.
Nyt on nappis suomalaiseen makuun! Hinta on tosin jotain aivan hirvittavaa
Japanissa valmistettu ja myytava nappaimisto on ulkoisesti nayttava.